Treceți la conținutul principal

Inapoi la RADIO

Am auzit ca vorbesc mult!
 Vorbesc si voi vorbi de fiecare data cand am ceva de spus. Asa sa stiti!Sa se tina bine astia deranjati de vorbele mele :) Ma intorc la prima pasiune..in curand! Asta inseamna ca voi vorbi si mai mult, nu?
Radio ul pentru mine este o emotie frumoasa si utila.
In urma cu 20 si ceva de ani vorbeam la antena unui mic radio. Dadeam mai incet muzica de pe caseta cu Ace of Base cumparata de la magazinul Central din Cluj-Napoca..Vaaai ce vorbeam!!!
Apoi cand a aparut teletextul la Tv citeam toate stirile cu voce tare..Voiam neaparat sa ajung la Radio. Munceam zi de zi. Munceam sa am dictie buna, sa am curaj sa vorbesc..Munceam si gata! A meritat:) Visul meu din copilarie s a indeplinit pana la urma.
Intr o zi de iarna in 2004, cand buna mea colega si prietena Dona Catalina (Camelia N.) m a invitat cu ea prin oras sa luam pulsul oamenilor in weekend. Era o emisiune faina la CD RADIO:) Apoi am auzit ca se cauta om pe sport la o emisiune cu studenti si despre studenti. Se numea: "Studenti pe unde". Am facut cateva rubrici acolo dupa care...mi am facut curaj si am depus o inregistrare pe caseta, la Cd Radio......si? Ce credeti? Ca am fost acceptat la CD!!! Si am inceput aventura cea frumoasa la RADIO.
MULTUMESC, MULTUMESC si iar MULTUMESC tuturor celor implicati in indeplinirea visului meu imposibil.
 Am cunoscut o gramada de oameni faini (Aura, Camelia, Dana, Doina, Adrian,Carmen,Alexandra, Irina, Danut, Grigore, Paul, Andra, Raul, Tudor, Sanda, Mircea, Andreea, Corina, etc) si inca am aceeasi emotie si pasiune nebuna pentru Radio.
In scurt timp ne auzim din nou. O rubrica sportiva altfel. Mai dinamica, mai interesanta, cu invitati si cu intrebari care nu vor avea intotdeauna legatura cu sportul.
Cand incepe, va spun!
Asa ca nu incetati sa visati. Indiferent ce vis aveti:) Cu multa munca, pasiune, seriozitate puteti sa va indepliniti dorintele. Eu asa va doresc!
Fiti voi, nu este necesar sa "pupati" sau sa deveniti "lingai". Cand aveti ceva de spus va rog sa o faceti mai ales daca aveti si argumente solide. Nu conteaza ca sunteti inginer, profesor, femeie de serviciu, portar sau orice altceva.
Ne oprim pentru publicitate! Revenim imediat cu Michael Jackson, un artist care imi este drag! Apropo: primul

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

T R E I

Din moment ce nu este miezul noptii nu am absolut deloc inspiratie de mare gazetar. Ascult Colinde Bizantine, ca doar suntem in prag de Ajun.
Vin acasa intr o seara in aceasta saptamana de la sala, obosit, cu sutele de copii si exercitii si jocuri in cap. Intru in casa. Copiii danseaza, sar, fericire mare, mare..si tineau ceva la spate. Intr un final imi arata niste BOTOSEI:)))
Punem punct rubricii noastre. Revenim dupa publicitate!
Emotii si bucurii am simtit inainte de Nasterea Lui Iisus..am primit un cadou tare fain si de suflet!
Exact ca in titlul acestui text:))) TREI
Oare ce sa fie?
Sa rezolvam impreuna problema de matematica. Daca avem 2 si acum mai vine unul? Inseamna ca vor fi 3, nu? Exact!!!
Sa fim fericiti cu totii si sanatosi.
Va doresc sa fiti buni, sanatosi, fericiti si va multumesc pentru acest sezon tare bun..
Sa ne revedem cu bine si cu bune!

P.S.: STEAUA noastra a aparut :)de 35 de ani...

Din nou tarziu in noapte..Din nou muzica buna. Ce muzica? Una tare faina, anii 80 :))) La ora asta nu merge altceva!
De data asta nu cotropesc pe nimeni precum a facut-o Sultanul Mahomed prin 1453 invadand Constantinopolul. 
2 fotografii, 2 domni. Un tata si un fiu. 2 Adrieni, acelasi sange..    Au trecut deja 35 de ani de cand nu mai este.  Defapt in 21 Aprilie s a intamplat intamplarea.
   Chestia ciudata este ca in fiecare an eu adun anii, ii simt, trece vremea. El ramane la fel! 
Deci in concluzie eu sunt mai in varsta decat propriul tata.
   Hai ca ne vedem mai incolo! Mult mai incolo..
Adrian Muntean (1983)

                                                               Adrian Muntean Jr. (2018)