Treceți la conținutul principal

De ce Petreceri Sportive?

In ultima perioada aproape in fiecare sfarsit de saptamana avem cate o petrecere altfel, o petrecere sportiva. La noi nu veti intalni niciodata printese, baloane de sapun, superman, batman sau alte personaje din filme sau desene animate. Nu avem absolut nimic impotriva celor care adopta cele de mai sus.
Pur si simplu noi suntem minute de MISCARE si programul nostru este bazat pe DIVERSITATE si activitati sportive foarte bine puse la punct si utile si mai mult de cat atat: DISTRACTIVE!
Avrm o mascota, se numeste: Ceasul Minute! El cand este solicitat vine sa se joace putin cu cei mici. Alearga, sare, practic, nu ne prostim, facem sport cu Ceasul si castigam sanatate!
Dupa cum probabil stiti sportul pentru copii, se bazeaza in primul rand prin joc. Prin jocuri se invata absolut totul.
De ce petreceri sportive?
Este o moda de vreo 3 ani..toata lumea face party uri, se inchiriaza sali speciale pentru copii, se comanda pizza, sucuri, vin printi si printese. Parintii stau linistiti la masa, cei mici se joaca alaturi de animatori. Toata lumea este fericita!
La noi, se pune accent si se personalizeaza fiecare petrecere, dupa cei prezenti.
De la Circuite motrice, jocuri dinamice, exercitii pana la coregrafii speciale pentru copii pe trambuline. Este punctul culminant al fiecarei petreceri.
In timpul petrecerilor din sala noastra, copilasii se vor intalni cu multe kilograme de jocuri speciale (cu baloane, cu banda elastica, cercuri, mingi baschet, mingi mici, cu pahare pline cu apa, jaloane,scaune mici, saltele, etc).
Avem pachete pentru aceste evenimente.
Preturile sunt inghetate de un an. Nici nu avem de gand sa umblam la ele. Foarte des schimbam jocurile, exercitiile. Chiar daca folosim aceleasi trambuline,de fiecare data gasim ceva nou pentru buna dispozitie a copiilor.
Petrecerile noastre sunt cautate din ce in ce mai mult. Oamenii se satura de aceleasi lucruri plictisitoare, cantece si poezii, dansuri precum la serbarile din comunism. Am avut cateva astfel de petreceri, cu personaje principale venite tocmai din Cluj-Napoca, Gilau..Noi fiind in Floresti, am uitat sa precizez.
Regulile, disciplina sunt prioritare, chiar daca e o zi de nastere! Asa ca daca nu te incadrezi, te rog sa nu ne cauti, sigur nu vei fi multumit. Consider ca fiecare copil trebuie sa cunoasca bine regulile unei sali de sport, unei case, gradinite, parcuri, etc..In general parintii moderni, stiu tot! Nu au nevoie de reguli, copiii fac ce-si doresc de fiecare data. Oare pana cand? Stiu.. veti spune ca fiul/fiica meu/mea trebuie sa nu aiba reguli, de mic/mica. Trebuie sa se manifeste dupa sentimente. E perfect adevarat! Copilul nu trebuie constrans, trebuie lasat sa-si exprime simtirile, sa se dezvolte frumos, sanatos, sa fie creativ, sa nu fie fortat sa faca sport daca el are inclinatii spre muzica sau pictura..Dar nu uitati de reguli, de formarea cu bun simt al copilului. Pe tema aceasta o vom prezenta cu alta ocazie..
Si asa ca o concluzie: petrecerile noastre sunt atat de benefice incat copiii ar sta 4 ore sau mai mult. Sunt atatea de facut in orele puse la dispozitie, incat de cele mai multe ori nu ne ajunge timpul sa le facem pe toate.
Dezvoltam echilibrul, viteza, rezistenta, indemanarea, emotiile sunt lasate intr-un colt din sala. Cei mici invata o gramada de lucruri plus bunul simt. La noi nu se rade unul de altul, nu se loveste nimeni, nu se cearta. Toate se opresc din start! Incercam sa-i tinem ocupati cu jocuri frumoase sportive.
Daca vrei sa aflii mai multe, te asteptam la noi!
Cauta-ne pe facebook si cu siguranta vei fi multumit de ceea ce vei vedea.
Pentru detalii si rezervari: contact@minutedemiscare.ro






Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Adrian MUNTEAN Jr.

Am revenit dupa publicitate. Pentru ca imi place sa fiu altfel, nu voi posta nimic despre pantofi, cizmulite si Mos Nicolae. Desi Sfantul Nicolae merita mult mai multa atentie decat primeste. Sfantul Nicolae este, probabil, cel mai cunoscut si iubit sfant al Bisericii noastre, si nu numai. Popularitatea de care el se bucura se datoreaza in primul rand generozitatii sale fata de cei saraci si nevoiasi. Este foarte bine ca daruiti in perioada asta. Doriti sa fiti mai buni si sa ajutati. Oare in februarie copiii bolnavi, oamenii batrani nu au nevoie de nimic? Intreb doar! Ei trebuie ajutati si in luna martie de exemplu, nu doar in decembrie. De aia s a inventat BURSA MINUTE DE MISCARE. Va rog ajutati-ma sa-i ajutam! Detalii pe adresa de mail: contact@minutedemiscare.ro La multi ani plini de bucurie celor care poarta numele de Nicolae si derivatele cu pricina:) De ce Adrian Muntean Jr? Nu este vorba despre celebrul serial DALLAS:))) Nici macar de Stefan Banica Jr. Sunt si eu

T R E I

Din moment ce nu este miezul noptii nu am absolut deloc inspiratie de mare gazetar. Ascult Colinde Bizantine, ca doar suntem in prag de Ajun. Vin acasa intr o seara in aceasta saptamana de la sala, obosit, cu sutele de copii si exercitii si jocuri in cap. Intru in casa. Copiii danseaza, sar, fericire mare, mare..si tineau ceva la spate. Intr un final imi arata niste BOTOSEI:))) Punem punct rubricii noastre. Revenim dupa publicitate! Emotii si bucurii am simtit inainte de Nasterea Lui Iisus..am primit un cadou tare fain si de suflet! Exact ca in titlul acestui text:))) TREI Oare ce sa fie? Sa rezolvam impreuna problema de matematica. Daca avem 2 si acum mai vine unul? Inseamna ca vor fi 3, nu? Exact!!! Sa fim fericiti cu totii si sanatosi. Va doresc sa fiti buni, sanatosi, fericiti si va multumesc pentru acest sezon tare bun.. Sa ne revedem cu bine si cu bune! P.S.: STEAUA noastra a aparut :)

In atentia PARINTILOR-Prima parte

Vor urma cateva episoade special realizate pentru parinti. Ca sa nu luati tot ce nu trebuie de pe facebook. Noi am stat de vorba cu un specialist. Este vorba despre Edith Munteanu , psiholog. Am aflat multe lucruri benefice si le vom imparti in cateva episoade. Episodul 1: Adrian Muntean : Din punct de vedere psihologic, care este varsta potrivita pentru intrarea unui copil in sala de sport (activitati sportive)? Edith Munteanu : Copiii ar putea sa fie partasi la o activitate sportiva, sau sa se afilieze unui club sportiv, cand si parintii isi doresc lucrul acesta si copiii simt nevoia sa faca sport. Este foarte important ca in fazele incipiente ale achizitionarii acelor deprinderi motorii fine sau mai grosiere ale sportului respectiv, parintii sa serveasca un rol de model pentru copiii lor. Este esential in ceea ce priveste perceptia copilului in achizitionarea acelui sport. Daca copilul il va percepe pe parinte ca fiind acolo si sustinandu-l, lucrul acesta ar putea sa motive