Treceți la conținutul principal

Doamna cu nume de Hypermarket!

Cred ca de 1 (un ) an doresc sa scriu de aceasta doamna...este o doamna educatoare. Trebuie sa educe niste copii. Insa ea se ocupa cu ce face domnul de Sport sau domnul de Miscare, sau domnul Minute. Nu conteaza, toate variantele sunt bune.
In Floresti, Asociatia pe care o administrez de 6 ani colaboreaza cu mai multe gradinite. Printre ele se numara si gradinita unde doamna cu nume de Hypermarket preda, este titular, este respectata, este "tinuta in brate" cum se spune :))) Am avut o colaborare tare buna la respectiva gradinita. Ciocolata nu a sosit, cafeaua nici atat, nici un alt fel de pachet nu a sosit la usa domniei sale si atunci totul s-a schimbat in rau pentru subsemnatul. Eu personal sunt contra micilor cadouri, fie ca merg la spital sau in alte parti. Nu dau domnule si gata! Fiecare si-a asumat meseria si trebuie sa mearga mai departe cu ea.
Aceasta doamna educatoare stia totul despre mine. Eram urmarit pe facebook. Am fost acuzat ca dau bani televiziunilor, posturilor de radio si ziarelor sa ma promovez.
Singurii bani pe care i-am dat pentru promovare au fost: Facebook (reclame platite), firmelor care ne-au tiparit afise, flyere, bannere, steaguri, etc..
Va rog tare mult sa-i intrebati si eu ii intreb public in acest moment: Draga Antena 1, ti-am dat bani sa ma inviti in emisiuni?
Draga Transilvania Reporter, tie cat ti-am dat? Draga Tvr? Draga Transilvania Live (nu mai exista). Draga Digi 24? Draga Radio Cluj? Draga Radio Napoca Fm? Draga Adevarul?

Nu sunt frustrat! Sunt dezamagit ca astfel de oameni inca exista in acest sistem de invatamant. Si se promoveaza toate tampeniile in tv si radio.
Sunt o gramada de copii talentati la sport, muzica, desen, etc..de ce nu-i vedem pe ei?
Eu din 2008 de cand am debutat in invatamant, incerc zi de zi sa aduc noutati, sa invat sa ii atrag pe cei mici si foarte mici spre sportul sanatos, spre sportul care nu plictiseste, spre miscarea adevarata prin joc si circuite, exact de ce au nevoie copiii.
Nimic din ce exista in programul "Minute de Miscare" nu era bine. Tot timpul gasea sa spuna ceva. Am invitat-o prin alte colege sa asiste sa invete, pentru ca din pacate chiar nu stie cu ce se mananca sportul, in special acest program pe care l-am implementat in Cluj si are succes. Nu vorbeam deloc, eu o salutam, ea pauza :))) A zis ca va suna la politie, ca o amenint :))) Am fost s-o intreb ce are cu mine? Ce este gresit? Efectiv am vrut sa fie pace, asa vreau sa fie peste tot unde lucrez.
In acest moment copiii inscrisi la minuteDEmiscare = 950. Suntem in continua dezvoltare. Vom cuceri Clujul incet si sigur. Toata lumea isi va da seama ce inseamna minuteDEmiscare! cat este de benefic, distractiv, divers si bine pus la punct.

In concluzie stimata doamna...DA! am plecat de la gradinita unde inca predati din cauza dumneavoastra. Am vazut ca toata lumea danseaza cum cantati si atunci
e bine sa te retragi. Nu o consider o lupta pierduita. Este pacat de grupele de copii de acolo, care m-au vrut, ne-au vrut. Ne pare rau! Dar nu se poate lucra cand ai pe cineva care mereu umbla sa faca ceva (la sedinte avea grija sa nu fim alesi ca optional).

Povestea merge mai departe.
Inca avem multe de spus si de aratat :)

Ne auzim si ne vedem in curand!

Minute de Miscare- Cel mai bun program pentru copii!!!

Comentarii

  1. Daca stiti si voi pe cineva asemanator, va rog sa-mi spuneti :))) Sau daca v-ati dat seama despre cine este vorva, de asemenea anuntati-ma!
    Cu multumiri anticipate :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Ai perfecta drepate si te inteleg perfect. Mi se pare un pic fortat totusi. Ai un mega-proiect de succes, care ia amploare pe zi ce trece, cei care refuza acum, vor apela mai tarziu...cand schimbarea va fi inevitabila. Nu lasa experiente d-astea sa te clinteasca.Stiu ca este dureros sa lasi copiii acolo unde sunt... si noi am trecut prin asta. Felicitari si tot inainte :)))

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Adrian MUNTEAN Jr.

Am revenit dupa publicitate. Pentru ca imi place sa fiu altfel, nu voi posta nimic despre pantofi, cizmulite si Mos Nicolae. Desi Sfantul Nicolae merita mult mai multa atentie decat primeste. Sfantul Nicolae este, probabil, cel mai cunoscut si iubit sfant al Bisericii noastre, si nu numai. Popularitatea de care el se bucura se datoreaza in primul rand generozitatii sale fata de cei saraci si nevoiasi. Este foarte bine ca daruiti in perioada asta. Doriti sa fiti mai buni si sa ajutati. Oare in februarie copiii bolnavi, oamenii batrani nu au nevoie de nimic? Intreb doar! Ei trebuie ajutati si in luna martie de exemplu, nu doar in decembrie. De aia s a inventat BURSA MINUTE DE MISCARE. Va rog ajutati-ma sa-i ajutam! Detalii pe adresa de mail: contact@minutedemiscare.ro La multi ani plini de bucurie celor care poarta numele de Nicolae si derivatele cu pricina:) De ce Adrian Muntean Jr? Nu este vorba despre celebrul serial DALLAS:))) Nici macar de Stefan Banica Jr. Sunt si eu

T R E I

Din moment ce nu este miezul noptii nu am absolut deloc inspiratie de mare gazetar. Ascult Colinde Bizantine, ca doar suntem in prag de Ajun. Vin acasa intr o seara in aceasta saptamana de la sala, obosit, cu sutele de copii si exercitii si jocuri in cap. Intru in casa. Copiii danseaza, sar, fericire mare, mare..si tineau ceva la spate. Intr un final imi arata niste BOTOSEI:))) Punem punct rubricii noastre. Revenim dupa publicitate! Emotii si bucurii am simtit inainte de Nasterea Lui Iisus..am primit un cadou tare fain si de suflet! Exact ca in titlul acestui text:))) TREI Oare ce sa fie? Sa rezolvam impreuna problema de matematica. Daca avem 2 si acum mai vine unul? Inseamna ca vor fi 3, nu? Exact!!! Sa fim fericiti cu totii si sanatosi. Va doresc sa fiti buni, sanatosi, fericiti si va multumesc pentru acest sezon tare bun.. Sa ne revedem cu bine si cu bune! P.S.: STEAUA noastra a aparut :)

In atentia PARINTILOR-Prima parte

Vor urma cateva episoade special realizate pentru parinti. Ca sa nu luati tot ce nu trebuie de pe facebook. Noi am stat de vorba cu un specialist. Este vorba despre Edith Munteanu , psiholog. Am aflat multe lucruri benefice si le vom imparti in cateva episoade. Episodul 1: Adrian Muntean : Din punct de vedere psihologic, care este varsta potrivita pentru intrarea unui copil in sala de sport (activitati sportive)? Edith Munteanu : Copiii ar putea sa fie partasi la o activitate sportiva, sau sa se afilieze unui club sportiv, cand si parintii isi doresc lucrul acesta si copiii simt nevoia sa faca sport. Este foarte important ca in fazele incipiente ale achizitionarii acelor deprinderi motorii fine sau mai grosiere ale sportului respectiv, parintii sa serveasca un rol de model pentru copiii lor. Este esential in ceea ce priveste perceptia copilului in achizitionarea acelui sport. Daca copilul il va percepe pe parinte ca fiind acolo si sustinandu-l, lucrul acesta ar putea sa motive