Treceți la conținutul principal

Bursa minute de MISCARE

Bursa minute de MISCARE un proiect foarte drag mie!
Doresc sa va explic exact ce inseamna aceasta Bursa. Am reusit sa facem fericiti multi copii, daca se poate spune ca sunt fericiti, stand pe patul de spital asteptand, ba dializa, ba tratament mai complicat, poate o operatie sau cine mai stie ce tehnici dureroase...
Mi-a venit aceasta idee, cand am vazut ca peste tot se strang bani. Mai ales in preajma sarbatorilor. Oare acei copii, de exemplu nu au nevoie de un mic dar in luna ianuarie? Sau iulie? Toata lumea se inghesuie de sarbatori. Asa ca mi-am zis: hai domnule sa incerc sa ii sprijin in fiecare luna!
 E plina strada cu voluntari care strang bani pentru copiii bolnavi. Mai vin si la usa, sa ceara. Va inteleg! Suntem agasati peste tot cu aceste anunturi.
Asa s-a nascut aceasta bursa. Eu mi-am dorit sa o pot oferi in fiecare luna. Pentru o perioada am reusit. Ma voi stradui si de acum incolo sa-mi fac un obicei frumos.
Am pregatit plicul deja. Saptamana viitoare voi face o vizita la Oncologie. Nu este o suma mare, undeva la 500 lei.
Cand am vazut ca lumea nu se implica, am vandut cani, brelocuri si insigne personalizate cu Minute de Miscare. Din fiecare obiect vandut un procent s-a dus catre Bursa noastra.
Te invit, va invit sa va implicati cu orice suma de bani.
Voi scrie si contul Asociatiei noastre. Puteti face donatii. Banii ajung acolo unde trebuie. Va rog frumos, daca stiti cazuri de copii bolnavi sa-mi dati de veste. Adunam de la prieteni, parinti. Am organizat in acest an si Cupa Minute de Miscare unde s-a strans suma de 500 euro. Am ajutat atunci cu ajutorul participantilor la Cupa, peste 12 copii.
Dorim sa mai organizam astfel de activitati sportive special pentru copii.
Contul Asociatiei Minute de Miscare:
RO 69 BTRL 0130 120 5i 65 757 XX
Donati orice suma si va rog sa specificati la detalii: donatie copii!
Bursa noastra va merge mai departe, chiar daca nu vom reusi sa adunam bani in fiecare luna.
Multumesc pentru implicare!
Sunt sigur ca vom aduna multe zambete impreuna pentru cei cu probleme.
😊Comentarii

Postări populare de pe acest blog

TOVARASUL

Dupa o lunga pauza de scris, revin in forta pe acordurile muzicii spaniole.

Bun regasit tuturor!

Cand am ceva de spus, e musai sa o spun! Fara ocolisuri si teama..
Zilele trecute am participat cu 5 copii la o selectie pe unitate (gradinita) pentru un concurs comunist si ciudat. Mi am promis ca nu voi mai participa niciodata la un asemenea circ gratuit!
Insa, cand am o idee buna si inovativa trebuie sa o arat si celorlalti.
Asa am ajuns sa particip, sa cred foarte mult in coregrafie, in copii si in mine, de ce nu:)))
Am pregatit o frumoasa coregrafie pe trambuline, un dans combinat cu exercitii fizice. Copiii erau imbracati in costume populare. Era un dans al CALUSARILOR.
Eu am fost multumit. Gradul de dificultate a fost destul de ridicat. Adica nu am dansat si ne am invartit fara rost cum fac ceilalti participanti.
Am venit cu ceva nou, ceva altfel care merita sa mearga mai departe.
Recunosc ca nu a fost un numar perfect, nu a fost o sincronizare perfecta. Vorbim de copii de 5 ani si …

de 35 de ani...

Din nou tarziu in noapte..Din nou muzica buna. Ce muzica? Una tare faina, anii 80 :))) La ora asta nu merge altceva!
De data asta nu cotropesc pe nimeni precum a facut-o Sultanul Mahomed prin 1453 invadand Constantinopolul. 
2 fotografii, 2 domni. Un tata si un fiu. 2 Adrieni, acelasi sange..    Au trecut deja 35 de ani de cand nu mai este.  Defapt in 21 Aprilie s a intamplat intamplarea.
   Chestia ciudata este ca in fiecare an eu adun anii, ii simt, trece vremea. El ramane la fel! 
Deci in concluzie eu sunt mai in varsta decat propriul tata.
   Hai ca ne vedem mai incolo! Mult mai incolo..
Adrian Muntean (1983)

                                                               Adrian Muntean Jr. (2018)

Doamna cu nume de Hypermarket!

Cred ca de 1 (un ) an doresc sa scriu de aceasta doamna...este o doamna educatoare. Trebuie sa educe niste copii. Insa ea se ocupa cu ce face domnul de Sport sau domnul de Miscare, sau domnul Minute. Nu conteaza, toate variantele sunt bune.
In Floresti, Asociatia pe care o administrez de 6 ani colaboreaza cu mai multe gradinite. Printre ele se numara si gradinita unde doamna cu nume de Hypermarket preda, este titular, este respectata, este "tinuta in brate" cum se spune :))) Am avut o colaborare tare buna la respectiva gradinita. Ciocolata nu a sosit, cafeaua nici atat, nici un alt fel de pachet nu a sosit la usa domniei sale si atunci totul s-a schimbat in rau pentru subsemnatul. Eu personal sunt contra micilor cadouri, fie ca merg la spital sau in alte parti. Nu dau domnule si gata! Fiecare si-a asumat meseria si trebuie sa mearga mai departe cu ea.
Aceasta doamna educatoare stia totul despre mine. Eram urmarit pe facebook. Am fost acuzat ca dau bani televiziunilor, postur…