Treceți la conținutul principal

TOVARASUL

Dupa o lunga pauza de scris, revin in forta pe acordurile muzicii spaniole.

Bun regasit tuturor!

Cand am ceva de spus, e musai sa o spun! Fara ocolisuri si teama..
Zilele trecute am participat cu 5 copii la o selectie pe unitate (gradinita) pentru un concurs comunist si ciudat. Mi am promis ca nu voi mai participa niciodata la un asemenea circ gratuit!
Insa, cand am o idee buna si inovativa trebuie sa o arat si celorlalti.
Asa am ajuns sa particip, sa cred foarte mult in coregrafie, in copii si in mine, de ce nu:)))
Am pregatit o frumoasa coregrafie pe trambuline, un dans combinat cu exercitii fizice. Copiii erau imbracati in costume populare. Era un dans al CALUSARILOR.
Eu am fost multumit. Gradul de dificultate a fost destul de ridicat. Adica nu am dansat si ne am invartit fara rost cum fac ceilalti participanti.
Am venit cu ceva nou, ceva altfel care merita sa mearga mai departe.
Recunosc ca nu a fost un numar perfect, nu a fost o sincronizare perfecta. Vorbim de copii de 5 ani si ceva. Problema a fost ca aceasta coregrafie popularo-sportiva a fost pe trambuline. De multe ori e complicat sa  sari pe ea, dar sa si te coordonezi, sa tii in mana un baston si sa faci ceva dans.
Insa specialistii au ales altceva!
Asta ma dezgusta. Ca nu avem specialisti pentru asa ceva. Noi ca romani stim sa zugravim, sa punem parchet, sa dansam, sa cantam, sa comentam meciurile de fotbal, sa fim medici, profesori. Noi le stim pe toate. Suntem moderni. Nu?
Daca era un tablou cu tovarasul Ceausescu in respectiva sala era perfect! Doar tabloul lipsea si peisajul era finalizat.
Este pacat, mare pacat pentru ca nu stim sa apreciem si alte chestii. Adica ramanem clasici si atat!

Asa ca multumesc tovarasului...si atat!






Comentarii

Postări populare de pe acest blog

T R E I

Din moment ce nu este miezul noptii nu am absolut deloc inspiratie de mare gazetar. Ascult Colinde Bizantine, ca doar suntem in prag de Ajun. Vin acasa intr o seara in aceasta saptamana de la sala, obosit, cu sutele de copii si exercitii si jocuri in cap. Intru in casa. Copiii danseaza, sar, fericire mare, mare..si tineau ceva la spate. Intr un final imi arata niste BOTOSEI:))) Punem punct rubricii noastre. Revenim dupa publicitate! Emotii si bucurii am simtit inainte de Nasterea Lui Iisus..am primit un cadou tare fain si de suflet! Exact ca in titlul acestui text:))) TREI Oare ce sa fie? Sa rezolvam impreuna problema de matematica. Daca avem 2 si acum mai vine unul? Inseamna ca vor fi 3, nu? Exact!!! Sa fim fericiti cu totii si sanatosi. Va doresc sa fiti buni, sanatosi, fericiti si va multumesc pentru acest sezon tare bun.. Sa ne revedem cu bine si cu bune! P.S.: STEAUA noastra a aparut :)

Adrian MUNTEAN Jr.

Am revenit dupa publicitate. Pentru ca imi place sa fiu altfel, nu voi posta nimic despre pantofi, cizmulite si Mos Nicolae. Desi Sfantul Nicolae merita mult mai multa atentie decat primeste. Sfantul Nicolae este, probabil, cel mai cunoscut si iubit sfant al Bisericii noastre, si nu numai. Popularitatea de care el se bucura se datoreaza in primul rand generozitatii sale fata de cei saraci si nevoiasi. Este foarte bine ca daruiti in perioada asta. Doriti sa fiti mai buni si sa ajutati. Oare in februarie copiii bolnavi, oamenii batrani nu au nevoie de nimic? Intreb doar! Ei trebuie ajutati si in luna martie de exemplu, nu doar in decembrie. De aia s a inventat BURSA MINUTE DE MISCARE. Va rog ajutati-ma sa-i ajutam! Detalii pe adresa de mail: contact@minutedemiscare.ro La multi ani plini de bucurie celor care poarta numele de Nicolae si derivatele cu pricina:) De ce Adrian Muntean Jr? Nu este vorba despre celebrul serial DALLAS:))) Nici macar de Stefan Banica Jr. Sunt si eu ...

In atentia PARINTILOR-Prima parte

Vor urma cateva episoade special realizate pentru parinti. Ca sa nu luati tot ce nu trebuie de pe facebook. Noi am stat de vorba cu un specialist. Este vorba despre Edith Munteanu , psiholog. Am aflat multe lucruri benefice si le vom imparti in cateva episoade. Episodul 1: Adrian Muntean : Din punct de vedere psihologic, care este varsta potrivita pentru intrarea unui copil in sala de sport (activitati sportive)? Edith Munteanu : Copiii ar putea sa fie partasi la o activitate sportiva, sau sa se afilieze unui club sportiv, cand si parintii isi doresc lucrul acesta si copiii simt nevoia sa faca sport. Este foarte important ca in fazele incipiente ale achizitionarii acelor deprinderi motorii fine sau mai grosiere ale sportului respectiv, parintii sa serveasca un rol de model pentru copiii lor. Este esential in ceea ce priveste perceptia copilului in achizitionarea acelui sport. Daca copilul il va percepe pe parinte ca fiind acolo si sustinandu-l, lucrul acesta ar putea sa motive...