Treceți la conținutul principal

Bursa minute de MISCARE

Bursa minute de MISCARE un proiect foarte drag mie!
Doresc sa va explic exact ce inseamna aceasta Bursa. Am reusit sa facem fericiti multi copii, daca se poate spune ca sunt fericiti, stand pe patul de spital asteptand, ba dializa, ba tratament mai complicat, poate o operatie sau cine mai stie ce tehnici dureroase...
Mi-a venit aceasta idee, cand am vazut ca peste tot se strang bani. Mai ales in preajma sarbatorilor. Oare acei copii, de exemplu nu au nevoie de un mic dar in luna ianuarie? Sau iulie? Toata lumea se inghesuie de sarbatori. Asa ca mi-am zis: hai domnule sa incerc sa ii sprijin in fiecare luna!
 E plina strada cu voluntari care strang bani pentru copiii bolnavi. Mai vin si la usa, sa ceara. Va inteleg! Suntem agasati peste tot cu aceste anunturi.
Asa s-a nascut aceasta bursa. Eu mi-am dorit sa o pot oferi in fiecare luna. Pentru o perioada am reusit. Ma voi stradui si de acum incolo sa-mi fac un obicei frumos.
Am pregatit plicul deja. Saptamana viitoare voi face o vizita la Oncologie. Nu este o suma mare, undeva la 500 lei.
Cand am vazut ca lumea nu se implica, am vandut cani, brelocuri si insigne personalizate cu Minute de Miscare. Din fiecare obiect vandut un procent s-a dus catre Bursa noastra.
Te invit, va invit sa va implicati cu orice suma de bani.
Voi scrie si contul Asociatiei noastre. Puteti face donatii. Banii ajung acolo unde trebuie. Va rog frumos, daca stiti cazuri de copii bolnavi sa-mi dati de veste. Adunam de la prieteni, parinti. Am organizat in acest an si Cupa Minute de Miscare unde s-a strans suma de 500 euro. Am ajutat atunci cu ajutorul participantilor la Cupa, peste 12 copii.
Dorim sa mai organizam astfel de activitati sportive special pentru copii.
Contul Asociatiei Minute de Miscare:
RO 69 BTRL 0130 120 5i 65 757 XX
Donati orice suma si va rog sa specificati la detalii: donatie copii!
Bursa noastra va merge mai departe, chiar daca nu vom reusi sa adunam bani in fiecare luna.
Multumesc pentru implicare!
Sunt sigur ca vom aduna multe zambete impreuna pentru cei cu probleme.
😊



Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Adrian MUNTEAN Jr.

Am revenit dupa publicitate. Pentru ca imi place sa fiu altfel, nu voi posta nimic despre pantofi, cizmulite si Mos Nicolae. Desi Sfantul Nicolae merita mult mai multa atentie decat primeste. Sfantul Nicolae este, probabil, cel mai cunoscut si iubit sfant al Bisericii noastre, si nu numai. Popularitatea de care el se bucura se datoreaza in primul rand generozitatii sale fata de cei saraci si nevoiasi. Este foarte bine ca daruiti in perioada asta. Doriti sa fiti mai buni si sa ajutati. Oare in februarie copiii bolnavi, oamenii batrani nu au nevoie de nimic? Intreb doar! Ei trebuie ajutati si in luna martie de exemplu, nu doar in decembrie. De aia s a inventat BURSA MINUTE DE MISCARE. Va rog ajutati-ma sa-i ajutam! Detalii pe adresa de mail: contact@minutedemiscare.ro La multi ani plini de bucurie celor care poarta numele de Nicolae si derivatele cu pricina:) De ce Adrian Muntean Jr? Nu este vorba despre celebrul serial DALLAS:))) Nici macar de Stefan Banica Jr. Sunt si eu

T R E I

Din moment ce nu este miezul noptii nu am absolut deloc inspiratie de mare gazetar. Ascult Colinde Bizantine, ca doar suntem in prag de Ajun. Vin acasa intr o seara in aceasta saptamana de la sala, obosit, cu sutele de copii si exercitii si jocuri in cap. Intru in casa. Copiii danseaza, sar, fericire mare, mare..si tineau ceva la spate. Intr un final imi arata niste BOTOSEI:))) Punem punct rubricii noastre. Revenim dupa publicitate! Emotii si bucurii am simtit inainte de Nasterea Lui Iisus..am primit un cadou tare fain si de suflet! Exact ca in titlul acestui text:))) TREI Oare ce sa fie? Sa rezolvam impreuna problema de matematica. Daca avem 2 si acum mai vine unul? Inseamna ca vor fi 3, nu? Exact!!! Sa fim fericiti cu totii si sanatosi. Va doresc sa fiti buni, sanatosi, fericiti si va multumesc pentru acest sezon tare bun.. Sa ne revedem cu bine si cu bune! P.S.: STEAUA noastra a aparut :)

In atentia PARINTILOR-Prima parte

Vor urma cateva episoade special realizate pentru parinti. Ca sa nu luati tot ce nu trebuie de pe facebook. Noi am stat de vorba cu un specialist. Este vorba despre Edith Munteanu , psiholog. Am aflat multe lucruri benefice si le vom imparti in cateva episoade. Episodul 1: Adrian Muntean : Din punct de vedere psihologic, care este varsta potrivita pentru intrarea unui copil in sala de sport (activitati sportive)? Edith Munteanu : Copiii ar putea sa fie partasi la o activitate sportiva, sau sa se afilieze unui club sportiv, cand si parintii isi doresc lucrul acesta si copiii simt nevoia sa faca sport. Este foarte important ca in fazele incipiente ale achizitionarii acelor deprinderi motorii fine sau mai grosiere ale sportului respectiv, parintii sa serveasca un rol de model pentru copiii lor. Este esential in ceea ce priveste perceptia copilului in achizitionarea acelui sport. Daca copilul il va percepe pe parinte ca fiind acolo si sustinandu-l, lucrul acesta ar putea sa motive